Ελλάδα

Μιλουτίνοφ: «Όχι λόγια, αλλά πράξεις»

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν χάθηκε, όμως ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά και να παλέψει για τους δύο άλλους που κυνηγά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

Ωστόσο όπως δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της 16ης αγωνιστικής της Α1, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να αποδείξουν στην… πράξη πως θέλουν τους άλλους δύο στόχους που έχουν μπροστά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο ράνκινγκ (46 βαθμούς) στη φετινή σεζόν;

«Το είχα δηλώσει και μετά το παιχνίδι… Προσωπικά δεν με νοιάζουν ούτε τα ρεκόρ, ούτε οι ατομικοί τίτλοι. Το μόνο που με νοιάζει είναι να νικά ο Ολυμπιακός, να βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

- Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, όμως, η σεζόν έχει συνέχεια. Τι πρέπει να βελτιώσει ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός στο υπόλοιπο της περιόδου;

«Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Και φταίμε όλοι για αυτό. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να “διορθώσουμε” αυτό που έγινε. Δεν γίνεται διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας ακόμη δύο στόχους και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι τους θέλουμε. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x