NBA

Μήνυμα για πρωτάθλημα από Λέοναρντ και Τζορτζ στην παρουσίαση από τους Κλίπερς

Με... καμάρι παρουσίασε ο Στιβ Μπάλμερ τα δύο μεγάλα αποκτήματα της ομάδας του.

Οι Κλίπερς παρουσίασαν τα δύο μεγάλα αποκτήματα της free agency. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Στιβ Μπάλμερ, ήταν κατενθουσιασμένος έχοντας στο πλευρό του τον Κογουάι Λέοναρντ και τον Πολ Τζορτζ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Ράπτορς. Ήταν σπουδαίο αυτό που έγινε στο Τορόντο, ήταν μια τεράστια παρέλαση εκείνη για το πρωτάθλημα. Τώρα όμως είμαι στο επόμενο ταξίδι μου και μπορώ να πω ότι έχουμε λαμπρό μέλλον εδώ. Βλέποντας τον Πολ και την πορεία του ξέρω ότι έχουμε αρκετή πρόοδο μπροστά μας. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία στους Κλίπερς. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό των Κλίπερς. Θα παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο πάντα μετρημένος Λέοναρντ, που δεν ξέχασε το Τορόντο.

Ο Τζορτζ με τη σειρά του ανέφερε: «Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο Λος Άντζελες. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό των Θάντερ για τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν δύο σπουδαία χρόνια για μένα, που με βοήθησαν να επιστρέψω στο Λος Άντζελες.Ξέρω ότι θα έχουμε πρόοδο μαζί με τον Λέοναρντ εδώ στο Λος Άντζελες. Ήταν γραφτό να παίξουμε μαζί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το όνειρο πράξη. Ήμουν υποστηρικτής των Κλίπερς παλιότερα. Είχα τον Κόμπι ως πρότυπο, όσο φαν των Κλίπερς κι αν ήμουν. Θέλω όμως μαζί με τον Λέοναρντ να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x