Ελλάδα

Μήτογλου: «Καταπληκτικό συναίσθημα» (Web TV)

Πανευτυχής ο Κώστας Μήτογλου μετά τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου U19, μίλησε για το άγχος της αρχής, τη βοήθεια του κόσμου, τη μάχη με τις ΗΠΑ και αφιέρωσε σε… εορτάζοντα και απόντα.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο του Κώστα Μήτογλου τα έλεγε όλα μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Ισπανίας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ/σέντερ μίλησε για το αρχικό τρακ που έφυγε στην πορεία, τη βοήθεια του κόσμου, τη μάχη με τις ΗΠΑ στον ημιτελικό του Σαββάτου, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Παπαγιάννη για τα 18α γενέθλιά του και τον Κώστα Οικονομόπουλο που «κόπηκε» τελευταίος από την ομάδα.

Δείτε τις δηλώσεις στη Web TV:



Αναλυτικά ο Κώστας Μήτογλου μίλησε για:

-την πρόκριση στα ημιτελικά: «Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Είμαστε στους τέσσερις του κόσμου! Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Τι να πω... Δεν έχω λόγια. Στην αρχή είχαμε πάρα πολύ άγχος. Τα παιδιά και εγώ είχαμε... ασπρίσει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο... Ίσως λόγω της έντασης του παιχνιδιού... Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο το αποβάλαμε, βγάλαμε ενέργεια στο γήπεδο και όλα πήγαν καλά».

-τη βοήθεια του κόσμου: «Έχω ξαναδεί τόσο κόσμο. Έχω παραστάσεις τέτοιες από το κολέγιο. Όμως αυτή τη φορά παίξαμε ένα παιχνίδι για την Ελλάδα και την τετράδα, πάρα πολύ σημαντικό και η ένταση και η ψυχολογία το έκαναν πολύ δύσκολο».

-τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ: «Οι ΗΠΑ έχουν πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να χτυπήσουμε σε κάποιες αδυναμίες που έχει, να τρέξουμε στο τρανζίσιον και να αντιμετωπίσουμε την αθλητικότητά τους. Προσωπικά πιστεύω πως σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν φαβορί».

-την αφιέρωση στον εορτάζοντα Παπαγιάννη και τον Οικονομόπουλο που αποκλείστηκε τελευταίος από την αποστολή: «Ήταν ένα καλό και σημαντικό δώρο για το Γιώργο. Επίσης, εγώ και όλα τα παιδιά θέλουμε να κάνουμε μια αφιέρωση, στον Κώστα Οικονομόπουλο. Είναι ένα παιδί που στο διάστημα της προετοιμασίας μας βοήθησε πάρα πολύ και θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x