Ελλάδα

Μήτογλου: «Τους το χρωστάγαμε» (Web TV)

Ποιος είπε ότι οι Έλληνες δεν ξεπληρώνουν τα χρέη τους; Ο Κώστας Μήτογλου μίλησε στη Web TV για το «γραμμάτιο» απέναντι στη Σερβία, την Τυνησία, αλλά και τον Ντόρσεϊ, που έχει πάρει από κοντά.

Η Εθνική Εφήβων ξεπλήρωσε το χρέος της στη Σερβία, που την είχε σταματήσει δις στα ημιτελικά την προηγούμενη διετία και τερμάτισε με το απόλυτο τη φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

Ο Κώστας Μήτογλου μίλησε για αυτή τη ρεβάνς, τον πλουραλισμό και την ενέργεια της ελληνικής ομάδας, τη βοήθεια του κόσμου, τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που έχει πάρει από κοντά, αλλά και την αποψινή αντίπαλο, Τυνησία, στους «16».



Αναλυτικά ο Κώστας Μήτογλου μίλησε για:

-τη ρεβάνς απέναντι στη Σερβία: «Τους το χρωστούσαμε. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Όπως ξέρετε είχαμε ένα παρελθόν με τους Σέρβους, αλλά είχαμε την ευκαιρία να επανορθώσουμε και να τους κερδίσουμε, πράγμα που κάναμε».

-την αντίδραση της Εθνικής μετά το 15-24: «Όταν χάναμε με εννιά πόντους μάς ήρθαν οι εικόνες από το παρελθόν, αλλά είπαμε πως πρέπει να αντιδράσουμε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία παίζοντας στην έδρα μας. Βγάλαμε πολλή ενέργεια και φτάσαμε στη νίκη».

-τον πλουραλισμό της ομάδας: «Υπάρχει κούραση στους παίκτες, γιατί η προετοιμασία ήταν σκληρή και δεν είχαν χρόνο ξεκούρασης. Είναι λογικό σε κάθε ματς να αναδεικνύεται και ένας πρωταγωνιστής».

-την Τυνησία και το πρώτο νοκ άουτ ματς: «Σε αυτές τις ηλικίες δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Ακόμη και οι μεγάλες ομάδες μπορεί να χάσουν από κάποια υποδεέστερη. Πρέπει να αναδιοργανωθούμε και να παλέψουμε σε κάθε φάση, όπως και απέναντι στη Σερβία».

-τον Ντόρσεϊ και τη βοήθεια που του δίνει: «Όπως με βοήθησαν κι εμένα κάποιοι άνθρωποι να προσαρμοστώ στις ΗΠΑ, όταν πήγα στο κολέγιο, έτσι προσπαθώ κι εγώ τώρα να βοηθήσω αυτό το παιδί, γιατί το αξίζει πιστεύω».

-την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Η εικόνα ήταν καταπληκτική. Μας δίνουν τρομερή ενέργεια. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό, ήταν πάρα πολύ ωραία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x