Ελλάδα

Μιχάλογλου: «Αποφασισμένοι να παλέψουμε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη»

Παρά την απογοήτευση για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη απέναντι στον Άρη, ο Αντώνης Μιχάλογλου δηλώνει πως όλοι στον Κόροιβο είναι αποφασισμένοι για νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα.

Αναλυτικά ο 28χρονος φόργουορντ έγραψε στο ESAKE.gr για τον αγώνα στην Πάτρα:

Tο προηγούμενο Σάββατο χάσαμε άλλη μια ευκαιρία μέσα από τα χέρια μας. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος του παιχνιδιού και η συγκέντρωσή μας που χάθηκε σε κρίσιμα σημεία δε μας έδωσαν μια πολύτιμη νίκη απέναντι σε μια δυνατή κι έμπειρη ομάδα όπως ο Άρης. Στα θετικά κρατάμε όμως το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τη μαχητικότητα που δείξαμε σένα ακόμη παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για ένα σημαντικότατο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Απόλλων. Είναι μία ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλη πίεση για αποτελέσματα. Στην έδρα τους δείχνουν το καλό τους πρόσωπο και σ' αυτό τους βοηθάει και ο κόσμος. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους γιατί τους έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές μέχρι τώρα κι αυτό μας κάνει τη δουλειά στην προπόνηση πιο εύκολη.

Μετά τις δύο ήττες που κάναμε και με τον τρόπο που ήρθαν, είμαστε όλοι αποφασισμένοι να παλέψουμε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x