Ελλάδα

Μιχάλογλου: «Να κάνουμε restart»!

Μια νέα αρχή οφείλει να κάνει ο Κόροιβος, στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας αύριο (29/10, 17:00), προκειμένου να καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην Basket League.

Την πρώτη του νίκη επιθυμεί διακαώς να πανηγυρίσει στην Basket League ο Κόροιβος, όπως αναφέρει ο Αντώνης Μιχάλογλου στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Οπότε, όπως τονίζει ο 28χρονος φόργουορντ, το θετικό αποτέλεσμα ενάντια στην ανεβασμένη Δόξα Λευκάδας στο Κλειστό της Ήλιδας μοιάζει μονόδρομος για την ομάδα της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά

«Για την πρώτη νίκη

Πέρασαν οι πρώτες τρεις δύσκολες αγωνιστικές για μας και τώρα πρέπει να κάνουμε restart. Υποδεχόμαστε τη Λευκάδα και η νίκη για μας είναι μονόδρομος. Πρέπει να διαφυλάξουμε ότι καμία ομάδα δεν θα περάσει με νίκη από την Αμαλιάδα, αν θέλουμε ο στόχος που έχουμε βάλει να γίνει εφικτός.

Η Δόξα έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό κι επιθετικό προσανατολισμό, που κέρδισε τον ΠΑΟΚ κι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Γι' αυτό προετοιμαζόμαστε σκληρά, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x