Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Μίχαλος: «Είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι, να λυθεί το θέμα αλλιώς θα έχουμε προβλήματα»

Δύο μήνες απλήρωτοι είναι οι παίκτες του Πανιωνίου, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μίχαλος, ο οποίος κάλεσε τη διοίκηση της ομάδας να λύσει το ζήτημα γιατί αλλιώς θα υπάρξουν προβλήματα.

Μπορεί ο Πανιώνιος εδώ και λίγες ημέρες να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και μαζί την εξασφάλιση του εισιτηρίου της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο τα πράγματα στον «ιστορικό» δεν είναι τόσο ρόδινα.

Ο Νίκος Μίχαλος αρχηγός της ομάδας, με ποστάρισμα του στο λογαριασμό του στο Facebook, αποκάλυψε πως τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, καλώντας την διοίκηση της ομάδας να τακτοποιήσει τις όποιες οφειλές και να λύσει το θέμα αλλιώς θα υπάρχουν προβλήματα.

«Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα εθισμός. Είναι ένα σωματείο που αν είσαι αληθινός και μάγκας οι οπαδοί του σε βάζουν στην ζωή τους για πάντα. Είμαστε 2 μήνες απλήρωτοι, έχουμε παρακράτηση μισό μισθό επειδή κερδίσαμε τον Ηρακλή, είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος και οι συμπαίκτες μου έχουν οικογένειες και άφησαν τα σπίτια τους. Το ίδιο και οι προπονητές μας και όλο το επιτελείο. Στη ζωή εκτός από τα λογικά συμπεράσματα υπάρχουν και τα βολικά. Μέχρι Δεύτερα 17:00 να έχει λυθεί το θέμα αλλιώς θα έχουμε θέμα. Νίκος Μίχαλος Αρχηγός του Πάνιωνίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x