Ευρώπη

Μιζράχι: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Σφαιρόπουλο»

Απόλυτα ικανοποιημένη με τη δουλειά του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως δήλωσε ο Σιμόν Μιζράχι.

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη δουλειά και το έργο του στην ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ιστορικός ηγέτης της «ομάδας του λαού», Σιμόν Μιζράχι.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε μία ακόμη πιο επιτυχημένη σεζόν την επόμενη χρονιά. Ο προπονητή μας έχει υπογράψει και για την επόμενη σεζόν και έτσι θα συνεχίσει τη δουλειά του. Του έχουμε δώσει την ευκαιρία να χτίσει ένα γκρουπ που θα πετύχει τους στόχους που θα θέσουμε», δήλωσε αρχικά ο Σιμόν Μιζράχι στο «Sport1» και πρόσθεσε για τον Έλληνα κόουτς:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του. Είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ. Τόσο εκείνος, όσο και οι συνεργάτες του κάνουν πολύ καλή δουλειά και έχουν τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Οι παίκτες και η διοίκηση εκτιμούν το έργο του και αυτό είναι που έχει σημασία».

Για το ποιοι είναι σίγουροι για την επόμενη σεζόν: «Οι Γουίλμπεκιν, ΝτιΜπαρτολομέο, Κοέν, Ζούσμαν και Αβντίγια έχουν συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά».

Για τις φήμες περί Αμάρε Στουντεμάιρ: «Δεν έχουμε μιλήσει καν για το θέμα του, ούτε με τον ίδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x