Ευρώπη

Στο... χέρι της Αστάνα τα playoffs!

Με μοιραίο τον Κασελάκη στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Αστάνα ηττήθηκε 76-72 από τη Νίζνι Νόβγκοροντ, αλλά κράτησε το +9 του πρώτου αγώνα και έτσι έχει το πλεονέκτημα για τα playoffs της VTB League.

Η Αστάνα έφτασε πολύ κοντά στη νίκη κόντρα στη Νίζνι, αλλά ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν μοιραίος στο τέλος και έτσι ηττήθηκε 76-72. Ωστόσο, το θετικό ήταν πως κράτησε το +9 του πρώτου γύρου και έτσι έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα playoffs της VTB League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν μπροστά (71-72), περίπου 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, με τον Έλληνα φόργουορντ να κάνει 0/2 και στο… καπάκι ο Ζούμπτσιτς με τρίποντο έκανε το 74-72 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια, ο Κασελάκης αστόχησε και σε άλλο ένα ζευγάρι βολών, με τον Μπόιντον να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Πρώτος σκόρερ για την Αστάνα ήταν ο Λόουερι με 20 πόντους, με τον Κασελάκη να είχε 8 πόντους και 4 ριμπάουντ και τον Κατσίβελη να είχε 6 πόντους και 1 ριμπάουντ. Από τους νικητές, κορυφαίος ήταν ο Μπόιντον με 17 πόντους, ενώ από 15 είχαν οι Τόμπσον και Γκουμπάνοφ.

Τα δεκάλεπτα: 12-19, 25-34, 46-49, 76-72

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x