NBA

Μόλις έχασαν, πήγαν... κομμωτήριο! (pics)

Με νέο λουκ κυκλοφορούν πλέον ο Σπένσερ Χόουζ των Λος Άντζελες Κλίπερς και ο Τζορτζ Χιλ των Ιντιάνα Πέισερς, καθώς ο μεν πρώτος έκανε κοτσιδάκια τα μαλλιά του, ενώ ο δεύτερος έγινε ξανθός!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι τελικοί των Περιφερειών στο ΝΒΑ. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θέλουν μία ακόμα νίκη απέναντι στους Ατλάντα Χοκς και τους Χιούστον Ρόκετς αντίστοιχα για να βρεθούν στο μεγάλο τελικό, όμως η σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τους παίκτες των υπόλοιπων 26 ομάδων.

Έτσι, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς χαλαρώνουν από μία απαιτητική χρονιά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Σπένσερ Χόουζ μάλιστα των Λος Άντζελες Κλίπερς λίγες μέρες μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό τους από τους Χιούστον Ρόκετς όχι απλά κάνει τα… μπάνια του, αλλά άλλαξε και το κούρεμά του αφήνοντας κοτσιδάκια τύπου ράστα!

Trying out a new look.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης spenceneedle (@spenceneedle) στις




Από την άλλη πλευρά ο «κόμπο» γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Τζορτζ Χιλ δεν μπόρεσε να τους βοηθήσει να συμμετάσχουν στα φετινά play offs του ΝΒΑ, όμως έβαψε τα μαλλιά του ξανθά, θέλοντας ίσως να είναι… ασορτί με τα χρώματα της ομάδας του!

Wheels up Back to the #317

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @indianageorge3 στις




Τα αποτελέσματα των αλλαγών στο λουκ τους είναι μάλλον… αμφιλεγόμενα, εσείς τι λέτε;

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x