Ευρώπη

Μόνια: «Ξέρω ότι είναι πολύ καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας»

Μπορεί ο Σεργκέι Μόνια ακόμη να μην έχει μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον νέο προπονητή της Χίμκι.

Τα καλύτερα λόγια είπε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Σεργκέι Μόνια. Ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ της Χίμκι δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει ακόμη προσωπικά με τον Έλληνα κόουτς, ωστόσο γνωρίζει τη μεγάλη του αξία.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τις φήμες περί μεγάλης κόντρας με τους παίκτες, με τον πολύπειρο Ρώσο να διαψεύδει κάτι τέτοιο.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σεργκέι Μόνια στην ιστοσελίδα «championat.com»:

Για την απόλυση του Ιβάνοβιτς: «Το έμαθα μία ημέρα πριν ανακοινωθεί. Δεν ρωτούν τους παίκτες για τέτοια θέματα. Η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον προπονητή».

Για το αν αληθεύει πως ο Μαυροβούνιος κόουτς είναι ένας… τύραννος: «Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν φωνάζει μόνο σε έναν παίκτη ξεχωριστά, αλλά εγώ δεν είχα τέτοια προβλήματα μαζί του. Ο Ιβάνοβιτς είναι ένας σκληρός προπονητής, αλλά πραγματικός οπαδός του μπάσκετ».

Για το τι έγινε και ο Τζέικομπ Πούλεν δεν αγωνίστηκε στα playoffs με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: «Μετά από ένα ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στον προπονητή δεν άρεσε η συμπεριφορά του Τζέικομπ Πούλεν τόσο στην προπόνηση, όσο και γενικά. Έτσι πήρε την απόφαση να τον αποκλείσει, χωρίς να υπάρξει κάποιος τσακωμός».

Για το αν έχει μιλήσει προσωπικά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Όχι, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Στις 19 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και τότε θα συναντηθούμε. Όμως, φυσικά και ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, ενώ τα είχε πάει εξαιρετικά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x