Ελλάδα

Μουράτος: «Ένας Θεός ξέρει πού βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα»!

Εμφανώς χαρούμενος ήταν ο Βασίλης Μουράτος με τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής Νέων επί της Κροατίας, με τον νεαρό γκαρντ να αδυνατεί να… εξηγήσει που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για ανατρέψουν το -15.

Άπαντες τα έδωσαν όλα για τη νίκη της Εθνικής Νέων επί της Κροατίας, όπως δήλωσε ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος από την άλλη ακόμη δεν μπορεί να εξηγήσει που βρήκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει από τους 15 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Μουράτου:

«Φέραμε εις πέρας την αποστολή της ανόδου. Βρεθήκαμε 15 πόντους πίσω στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως επειδή ήμασταν ψυχολογικά επηρεασμένοι από τη χθεσινή ήττα. Ένας Θεός ξέρει πού βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Σε τέτοια παιχνίδια μετρά κυρίως ποιος το θέλει περισσότερο. Πρώτα είναι η ψυχή και η καρδιά και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αυτό μας έλειπε στο πρώτο μέρος και το βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είπαμε στο ημίχρονο ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1996 με τις μικρές εθνικές, δεν θα βρεθεί ξανά μαζί όλη αυτή η παρέα και γι’ αυτό έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Θέλαμε να κλείσουμε πολύ ωραία αυτό το ταξίδι των τεσσάρων χρόνων που είμαστε μαζί. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που πετύχαμε, άσχετα αν ο κόσμος μπορεί να το υποτιμά επειδή ήμασταν στη δεύτερη κατηγορία. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x