Ελλάδα

Μούρτος: «Από τα καλύτερα μαθήματα τα ματς με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό»

Ως μία πολύ καλή προετοιμασία ενόψει της δύσκολης συνέχειας βλέπουν στον Ήφαιστο Λήμνου την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σπύρο Μούρτο.

Ανεβασμένη είναι η ψυχολογία στον Ήφαιστο Λήμνου μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου και πλέον το ματς με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι ένα δυνατό τεστ για τη δύσκολη συνέχεια, σύμφωνα με τον Σπύρο Μούρτο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σπύρος Μούρτος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους,

Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε χωρίς άγχος αλλά με ακόμα περισσότερο κίνητρο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο μας όπου καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας στη Λήμνο και όχι μόνο. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και φυσικά θέλουμε να ζούμε κάτι ανάλογο σε όλα τα παιχνίδια μας στο “Νίκος Σαμαράς”.

Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα όταν βλέπεις τόσο κόσμο να χαίρεται και ανάμεσά τους πολλά μικρά παιδιά. Όπως επίσης, όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει σκληρά, προκειμένου να βρισκόμαστε εδώ και οι προσπάθειες τους να επιβραβεύονται.

Αποτελεί ακόμα έναν λόγο για να πετύχουμε τους στόχους μας καθώς μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε ολοένα και περισσότερο. Είναι δεδομένο πώς δεν έχει τελειώσει τίποτα και φυσικά δεν είμαστε διατεθειμένοι να σταθούμε για πολύ σε αυτό το παιχνίδι αφού έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, χωρίς να παρασυρθούμε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πράγματα τα οποία θέλουμε να διορθώσουμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτά.

Στη τρίτη αγωνιστική της Betshop Basket League θα έχουμε ακόμα μία δύσκολη αποστολή αφού αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό στο “Ειρήνης και Φιλίας”. Στόχος μας σε αυτή την αναμέτρηση είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο μπορούμε.

Αυτά τα παιχνίδια, όπως και με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, αποτελούν τα καλύτερα μαθήματα, ώστε να δοκιμάζουμε τις δυνάμεις και να βελτιωνόμαστε συνεχώς απέναντι σε παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζουμε στη συνέχεια η πορεία μας να είναι ανοδική, ωστόσο θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα, ξεκινώντας από το ΣΕΦ κι έπειτα θα επικεντρωθούμε στο ματς με τον Κολοσσό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x