Ελλάδα

Μούρτος: «Υπάρχει δέος προς το πρόσωπο του Γιαννάκη»

Ο Σπύρος Μούρτος στάθηκε στην παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Άρη, αναφερόμενος στο πρώτο κομμάτι του «χτισίματος» των «κίτρινων» της νέας σεζόν.

Τις εντυπώσεις του από τα όσα έχει ζήσει έως τώρα στη φετινή προετοιμασία του Άρη που πραγματοποιείται στο Πράβετς της Βουλγαρίας μετέφερε ο Σπύρος Μούρτος μέσω του site του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

«Είναι μια διαφορετική προετοιμασία από τις άλλες. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά ενώ δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμη το ρόστερ. Παρ' όλα αυτά δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση με στόχο τη βελτίωση», ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ και στη συνέχεια μίλησε για τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Το δέος είναι δεδομένο προς το πρόσωπο του. Είναι μια πολύ μεγάλη παρουσία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Τον ακούμε όλοι, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να δείξουμε ομαδική βελτίωση», τόνισε ο Μούρτος και για τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ είπε: «Περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα σε συνθήκες αγώνα. Όσο συμπληρώνεται το ρόστερ, ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα ολοκληρωμένη και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Να μπορέσουμε να είμαστε στα επόμενα φιλικά όσο το δυνατόν όλοι μαζί».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον Άρη είπε: «Όπως πέρυσι και πρόπερσι, θα είναι απαιτητική χρονιά, με πολλά παιχνίδια. Ξεκινάμε με το ντέρμπι κάτι που θεωρώ ότι είναι καλό. Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν από διπλούς αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x