NBA

Μπαντενχόλζερ: «Ο Γιάννης έπρεπε να πάρει περισσότερα σφυρίγματα»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής των Μπακς.

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Μάικ Μπαντενχόλζερ μετά την ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς στον πέμπτο τελικό της Ανατολής.

«Η ευστοχία των Ράπτορς στα τρίποντα και τα επιθετικά τους ριμπάουντ έκαναν τη διαφορά, ενώ πήγαν περισσότερες φορές από μας στη γραμμή. Πιστεύω πως ο Γιάννης θα έπρεπε να κερδίσει περισσότερες βολές. Δημιουργεί πολλές επαφές, αλλά δεν επιβραβεύεται με σφυρίγματα όσο κάποιοι παίκτες των αντιπάλων, που ξέρουν να εκμαιεύουν τα σφυρίγματα, όπως ο Λάουρι. Σίγουρα πάντως οι διαιτητές έχουν πολύ δύσκολη δουλειά και κάνουν το καλύτερο που μπορούν», τόνισε ο προπονητής του Μιλγουόκι.

Ο ίδιος δεν χάνει την πίστη του για νίκη στο Τορόντο και επιστροφή στο Μιλγουόκι για έβδομο ματς. «Όλη τη σεζόν δείξαμε πως είμαστε μια πνευματικά δυνατή ομάδα. Θα πρέπει να πάμε στο Τορόντο και να πάρουμε μια νίκη. Μόνο αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι», είπε.

Όσο για την επιλογή του να έχει εκτός πεντάδας τον Αντετοκούνμπο στα τελευταία δευτερόλεπτα, είπε: «Γύρισε λίγο το πόδι του σε μια φάση και φαινόταν να πονά και να δυσκολεύεται στην κίνηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x