Ευρώπη

Μπαγκάτσκις: «Ξέρουμε πώς να παίξουμε με την ΑΕΚ»

Η Νίζνι Νόβγκοροντ θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, προκειμένου να φτάσει στη νίκη που θα τη στείλει στους «32», σύμφωνα με τον Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Μπορεί να μην υπήρξε αρκετός χρόνος στην Νίζνι προκειμένου να προετοιμαστεί για το ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο όπως δήλωσε ο Άιναρς Μπαγκάτσκις η ομάδα του Νόβγκοροντ ξέρει τι να κάνει ώστε να φτάσει στη νίκη.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους “32” του Eurocup. Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά ξέρουμε πώς να παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου μας είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα», ήταν τα λόγια του Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Από την πλευρά του, ο Ρασίντ Μαχάλμπασιτς, είπε: «Πρέπει να κάνουμε δύο νίκες στην έδρα μας κόντρα στην ΑΕΚ και την Γαλατασαράι πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης. Θα ήταν ένα πολύ καλό δώρο για τους φιλάθλους μας, οι οποίοι το αξίζουν. Γι’ αυτό, περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x