Ευρώπη

«Μπαίνει και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι για Γιόβιτς»

Την περίπτωση του Στέφαν Γιόβιτς του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να παρακολουθεί στενά και ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Σέρβους!

Σε hot όνομα του φετινού καλοκαιριού έχει εξελιχθεί ο Στέφαν Γιόβιτς!

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να ενδιαφέρει αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportske.net» μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός.

Μέχρι πρότινος, για τον Σέρβο διεθνή είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους οι Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε και Χίμκι. Ωστόσο και οι τρεις απέκτησαν ή ανανέωσαν κάποιον γκαρντ και συγκεκριμένα, οι Καταλανοί πήραν τον Τόμας Ερτέλ, οι πρωταθλητές Ευρώπης επέκτειναν τη συνεργασίας τους με τον Κώστα Σλούκα και τέλος οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν πρόσφατα τον Στέφαν Μάρκοβιτς.

Ο 27χρονος γκαρντ έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, οι οποίοι αξίωναν κάποιο ποσό ως ρήτρα αποδέσμευσης (στα μέσα της φετινής σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας φερόταν να ζητά κοντά στο 1 εκατ. ευρώ). Ωστόσο, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν αναφέρεται πως αυτό μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη για την αποχώρησή του, καθώς οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν ανάγκη άμεσα από χρήματα. Επίσης, το άλλο θετικό του Γιόβιτς είναι πως έχει πολύ προσιτό κασέ, καθώς αυτό εκτιμάται περίπου στα 500-600.000 ευρώ.

Φέτος, ο Γιόβιτς είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 5,6 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Αδριατική λίγκα είχε αντίστοιχα 6,9 πόντους, 5,9 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x