Γενικά

Μπαλό: «Τους διαψεύσαμε όλους, αλλά θέλουμε κι άλλο»

Ο Ουμάρ Μπαλό ονειρεύεται την κορυφή του κόσμου με το Μάλι.

Το Μάλι είναι η ευχάριστη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 και ο Ουμάρ Μπαλό ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει.

Ο 17χρονος σέντερ οδήγησε την ομάδα του για πρώτη φορά σε μετάλλιο για αφρικανική χώρα σε παγκόσμια διοργάνωση, αλλά δεν μένει εκεί. Πιστεύει και στο χρυσό, στον αποψινό τελικό απέναντι στις ΗΠΑ. Άλλωστε, όπως δηλώνει, κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε η ομάδα του μέχρι εδώ και όλοι διαψεύστηκαν.

«Είναι μια ιστορική νίκη για μας. Προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό πολύ καιρό. Ο τελικός είναι ένα ακόμη παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να κάνουμε τις οικογένειές μας περήφανες. Θέλουμε κι άλλο. Δεν είναι το τέλος για μας αυτό, αλλά μόνο η αρχή. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να δυσκολέψουμε τις ΗΠΑ. Δεν αστειευόμαστε. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως μπορούμε να παίξουμε καλά», τόνισε ο Μπαλό που θα παίζει τη νέα σεζόν στο κολέγιο Gonzaga.

Ο ίδιος πίστευε στην επιτυχία του Μάλι. «Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Έχουμε διανύσει μεγάλο δρόμο από τότε. Κανείς δεν πίστευε σε μας, αλλά η χώρας μας πίστεψε. Τώρα είναι ώρα να τους διαψεύσουμε όλους», ανέφερε.

Η επιτυχία του Μάλι είναι επιτυχία όλης της Αφρικής. «Η Αφρική είναι περήφανη. Όλα τα έθνη της ηπείρου θα είναι μαζί μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Αποδείξαμε πως οι Αφρικανοί μπορούν να παίξουν καλό μπάσκετ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x