Ελλάδα

Μπαλτά: «Κρίθηκε στη ψυχραιμία μας»

Για την ψυχραιμία που έδειξε το Ελληνικό μέχρι να φτάσει στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στάθηκε η Ανθή Μπαλτά, μιλώντας στο sport-fm.gr.

Στο www.sport-fm.gr μίλησε αμέσως μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, η γκαρντ των «μπλε», Ανθή Μπαλτά.

Η Ελληνίδα αθλήτρια που έκρινε σε μεγάλο βαθμό τη νίκη που έδωσε το τρόπαιο στο Ελληνικό, μια και από τα χέρια της ξεκίνησε η αντεπίθεση των πρωταθλητών όταν είχαν βρεθεί να χάνουν ακόμα και 13 πόντους στα μισά της δεύτερης περιόδου, στάθηκε κυρίως στη σκληρή άμυνα που έπαιξε η ομάδα της.

Ταυτόχρονα τόνισε τη ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη εκεί που χρειάστηκε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομαδική δουλειά που οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ανθής Μπαλτά

Σχετικά με το ματς και το που κρίθηκε: «Ξέραμε από την αρχή ότι επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό αποδείχθηκε και μέσα στο παρκέ. Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία μας όταν επιστρέψαμε από το -13, αλλά και στο χαρακτηριστικό γνώρισμα μας φέτος που είναι η σκληρή άμυνα».

Σχετικά με τα δικά της καθοριστικά τρίποντα: «Δεν έχει σημασία το ποιος σκοράρει. Πίστεψα στα σουτ και ήμουν εύστοχη. Ήμουν εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Η σημερινή επιτυχία αφορά όλα τα κορίτσια που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά συμβάλλοντας σε πολλούς τομείς, πράγμα που εξαργυρώνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x