Ελλάδα

Μπάνκι: «Είμαστε σε μία περίεργη κατάσταση, αλλά είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ΑΕΚ στη νίκη επί του Χολαργού ήταν ο Λούκα Μπάνκι.

Ευχαριστημένος και με το παραπάνω ήταν ο Λούκα Μπάνκι με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Χολαργού, με τον Ιταλό κόουτς να αναφέρεται στην… περίεργη κατάσταση που βρίσκεται η Ένωση λόγω των πολλών και συνεχόμενων τραυματισμών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, για την απόδοση της ομάδας και την προσπάθεια των παικτών μου και στα 40 λεπτά. Όλοι ξέρετε ότι λόγω των τραυματισμών, είμαστε σε μια περίεργη κατάσταση. Με αυτό το πρόγραμμα έχουμε λίγες ώρες για να αποκατασταθούμε. Και το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη. Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν να αποδείξουν πράγματα κόντρα σε μια αθλητική και προετοιμασμένη ομάδα. Ο Χολαργός είχε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστεί. Νομίζω ότι αυτή ήταν μια από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις μας από την αρχή της σεζόν. Όλοι προσέφεραν κάτι σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Λούκα Μπάνκι.

Για τον τραυματισμό του Ρατάν-Μέις: «Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Ρατάν-Μέις. Πρώτα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Είναι ύπουλος τραυματισμός. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το κομμάτι. Είναι ένα ακόμα πρόβλημα που προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x