Euroleague

Μπάνκι: «Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

Την ευκαιρία να αποδείξει πως παραμένει ανταγωνιστική έχει στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό η Μπάμπεργκ, όπως τόνισε σε δηλώσεις ο τεχνικός των Γερμανών Λούκα Μπάνκι.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Λούκα Μπάνκι.

Ο τεχνικός της Μπάμπεργκ μιλώντας για τους «ερυθρόλευκους» τόνισε πως αποτελούν μία από τις καλύτερες ομάδες τις φετινής διοργάνωσης με εξαιρετικό παρουσία στα εντός έδρας παιχνίδια.

Παράλληλα πρόσθεσε πως μπορεί η ομάδα του να έχει επί της ουσίας αποχαιρετήσει την συνέχεια της Euroleague, ωστόσο θα παραταχθεί στο ΣΕΦ με το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και μοναδικό στόχο να αποδείξει πως παραμένει ανταγωνιστική κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που περιμένω είναι φυσικά ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague, όπως έχει ήδη αποδειχθεί. Είναι μία ομάδα με εξαιρετικό ρεκόρ στην έδρα της και με τέσσερις σερί νίκες. Από την πλευρά μας, ακόμη κι αν μοιάζει πως έχουμε να ανεβούμε βουνό, έχουμε διάθεση να παλέψουμε. Αυτή είναι άλλωστε η αποστολή μας μέχρι το τέλος της Euroleague. Θα δούμε κάθε ματς με το ίδιο πνεύμα, γιατί ήδη έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε ακόμη μία καλή ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί με τους καλύτερους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x