Μουντομπάσκετ 2014

Μπαρέα: «Μέχρι… θανάτου»

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα δήλωσε πως ήταν και είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τελικής πτώσης για να περάσει το Πουέρτο Ρίκο στους «16» του Μουντομπάσκετ.

Πήρε από το χέρι το Πουέρτο Ρίκο και με 30 πόντους «ευθύνεται» για τη νίκη επί των Φιλιππίνων που κράτησε την ομάδα του ζωντανή. Η ενότητα και το πάθος έκαναν τη διαφορά, όπως δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Τζέι Τζέι Μπαρέα.

Αποστολή στη Σεβίλλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Αξίζουν συγχαρητήρια στις Φιλιππίνες, παλεύουν κάθε παιχνίδι, έχουν πολλούς κοντούς σαν κι εμένα (γέλια) και τον Μπλατς. Εμείς ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τις τρεις ήττες μας, αλλά μείναμε ενωμένοι και κερδίσαμε. Χαίρομαι που είμαστε ακόμη ζωντανοί και χαρίσαμε μια νίκη στη χώρα μας. Όλα είναι πιθανά πλέον, θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Η Κροατία είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, πολύ δυνατή και θα δούμε τι θα κάνουμε», ανέφερε ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς.

Για τη δική του μεγάλη εμφάνιση είπε: «Ήθελα να παλέψω μέχρι θανάτου. Το έβλεπα στα μάτια όλων στην ομάδα πόσο ήθελαν αυτή τη νίκη. Ο Σάντσες έπαιξε 40 λεπτά και τα έδωσε όλα, όλα τα παιδιά δεν τα παράτησαν και δικαιωθήκαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x