NBA

Μπάρκλεϊ: «Να αποσυρθεί ο Κόμπι. Οι γέροι πεθαίνουν»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ κάλεσε τον Κόμπι Μπράιαντ να αποσυρθεί στο τέλος της ερχόμενης σεζόν και να μην ταλαιπωρείται άλλο στα παρκέ, χρησιμοποιώντας κάποιες μάλλον σκληρές εκφράσεις.

Δεν έχει μάθει να μασά τα λόγια του ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Και δεν το έκανε όταν ρωτήθηκε για τον Κόμπι Μπράιαντ και το αν η προσεχής θα (πρέπει να) είναι η τελευταία σεζόν της τεράστιας καριέρας του. Ο «Σερ Τσαρλς» πάντα με χιούμορ, αλλά και λόγια που τσακίζουν κόκκαλα κατέθεσε την άποψή του.

«Ελπίζω ο Κόμπι να αποσυρθεί. Δεν θέλω να τον δω άλλο. Κι εγώ θεωρώ πως έπαιξα δύο χρόνια παραπάνω από ό,τι έπρεπε. Δεν μου αρέσει να βλέπω παίκτες όπως ο Πάτρικ Γιούιν να ταλαιπωρούνται στα παρκέ σε μεγάλη ηλικία. Ούτε μου άρεσε που ο Μάικλ Τζόρνταν επέστρεψε με τους Γουίζαρντς», τόνισε ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ και νυν τηλεοπτικός σχολιαστής.

«Προφανώς ο Κόμπι δεν θα αφήσει ένα συμβόλαιο 30 εκατ. δολαρίων. Θα πρέπει η τελευταία του σεζόν να είναι σαν μια αποχαιρετιστήρια τουρνέ. Να παίζει 20-25 λεπτά σε κάθε ματς. Ούτως ή άλλως οι Λέικερς δεν νομίζω να μπουν στα play offs. Θα μπορούσε να παίξει και παραπάνω, αλλά οι καλές του μέρες έχουν περάσει. Ακούω κάποιους να λένε πως ο Κόμπι θα αναρρώσει, θα είναι γερός και δυνατός. Οι γέροι δεν αναρρώνουν όμως, πεθαίνουν! Ο χρόνος είναι αδάμαστος. Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνεις σε φοβερή φόρμα, αλλά εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις… τον αέρα. Κι ο αέρας δεν ανταποδίδει τα χτυπήματα», πρόσθεσε ο Μπάρκλεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x