Ελλάδα

Μπάρλοου: «Πιο σημαντική η ρεβάνς με το Ρέθυμνο, παρά το βραβείο»

Χαρούμενος για το βραβείο του MVP της 19ης αγωνιστικής της Α1, αλλά περισσότερο για τη ρεβάνς των Τρικάλων απέναντι στο Ρέθυμνο, ήταν ο Κέλσι Μπάρλοου.

Διπλή ικανοποίηση πήρε ο Κέλσι Μπάρλοου, καθώς με την εμφάνισή του από τη μία βοήθησε τα Τρίκαλα να πάρουν τη ρεβάνς απέναντι στο Ρέθυμνο, ενώ από την άλλη αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής της Α1.

Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε χαρούμενος που κάνει καριέρα στην Ελλάδα, καθώς εδώ γεννήθηκε και εδώ είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο πατέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέλσι Μπάρλοου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα, τον Κέλσι Μπάρλοου, η ανάδειξη για πρώτη φορά στην παρουσία σου στην Ελλάδα σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την σημαντική εντός έδρας νίκη των Τρικάλων Bc Aries επί του Ρεθύμνου Cretan Kings;

«Το πιο σημαντικό είναι να νικάς, είναι πάντα ευχάριστο για έναν παίκτη η προσωπική διάκριση, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να πάρουμε ρεβάνς για την ήττα με διαφορά 28 πόντων από το Ρέθυμνο Cretan Kings στον αγώνα του πρώτου γύρου».

- Μετά τις πρώτες 19 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου είσαι πρώτος σκόρερ της Α1. Είναι στόχος για σένα να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ της regular season;

«Νομίζω ότι έχω καθιερωθεί ως σκόρερ στην Α1, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσω να σκοράρω στους υπόλοιπους αγώνες με μοναδικό στόχο να νικά η ομάδα».

- Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα, στην οποία έγραψε ιστορία ο πατέρας σου, Κεν Μπάρλοου;

«Σημαίνει πολλά για μένα. Γεννήθηκα στην Ελλάδα και τώρα έχω την ευκαιρία να ασχολούμαι με το άθλημα που αγαπώ πολύ στο ίδιο μέρος που ο πατέρας μου έπαιξε. Είναι αρκετά σημαντικό για μένα».

- Τα Τρίκαλα Bc Aries βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Τι παραπάνω μπορούν να καταφέρουν την φετινή σεζόν;

«Σκοπός του παιχνιδιού του μπάσκετ είναι η νίκη. Στο τέλος της σεζόν δεν “μετράει” τίποτα άλλο από τον έναν νικητή. Παίζουμε για να είμαστε αυτός ο νικητής. Τίποτε άλλο δεν έχει πραγματική σημασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x