Ελλάδα

Μπάρλος: «Η ΑΕΚ είναι το φαβορί»

Η ΑΕΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ματς με το Λαύριο, με τον Νίκο Μπάρλο να υπόσχεται πως οι νεοφώτιστοι θα κάνουν ό,τι μπορούν κόντρα στην «Ένωση».

Έτοιμο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του στην Α1 είναι το Λαύριο, όπως δήλωσε ο Νίκος Μπάρλος ενόψει του ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Μπάρλος:

«Μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Καβάλα έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα παιχνίδι με ιστορική σημασία για το Λαύριο, καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο καθώς ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και διψάει για μπάσκετ.

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο, το αδιαφιλονίκητο φαβορί κι εμείς αυτό που υποσχόμαστε είναι πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις των στιγμών.

Είμαστε ΟΜΑΔΑ και αυτό θέλουμε να αποδεικνύουμε κάθε φορά στο παρκέ, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας, δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω σε αυτές και βλέποντας τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και τη διάθεση όλων των παιδιών, είμαι 100% σίγουρος ότι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x