Ελλάδα

Μπάρλος και Τσαλδάρης στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού

Στους Νίκο Μπάρλο και Δημήτρη Τσαλδάρη θα εμπιστευτεί σύμφωνα με πληροφορίες τις Ακαδημίες της η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ρόστερ του, αλλά το φετινό καλοκαίρι των αλλαγών δεν εστιάζεται μόνο σε παίκτες και προπονητή. Ήδη έχουν αλλάξει όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ, ενώ αποτελεί παρελθόν και ο υπεύθυνος ανάπτυξης των Ακαδημιών, Νίκος Κεραμεύς.

Οι «ερυθρόλευκοι», σε συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος ζήτησε μεταξύ άλλων να επιλέξει ο ίδιος τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομής και έπειτα από αναζήτηση και διαπραγματεύσεις με αρκετούς υποψήφιους, οι εκλεκτοί θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Μπάρλος και Δημήτρης Τσαλδάρης.

Αμφότεροι, αποχώρησαν φέτος από την ενεργό δράση, παίζοντας για Κύμη και Δόξα Λευκάδας αντίστοιχα, ενώ ο πρώτος ήταν παίκτης των «ερυθρόλευκων» την περίοδο 2005-07. Ο Μπάρλος, γνωρίζεται με τον Μπλατ από την κοινή θητεία τους στον Άρη το 2010, ενώ διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος είναι πειραιώτης και έχει περάσει επίσης από τους «κίτρινους».

Οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο και άμεσα αναμένεται εκτός απροόπτου οι δυο τους να αναλάβουν αυτό το πολύ νευραλγικό κομμάτι, στο οποίο τα τελευταία χρόνια δίνει μεγάλη έμφαση ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x