Euroleague

Μπαρτζώκας: «Αγαπώ τη Λοκομοτίβ, αλλά θέλω Ευρωλίγκα»

Την αποχώρησή του από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν προανήγγειλε εμμέσως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δηλώνοντας πως θέλει να δουλέψει σε ομάδα Ευρωλίγκας.

Ευγνώμων στη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την ευκαιρία που του έδωσε και τον κόσμο της για τη στήριξή του στην ομάδα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως του χρόνου δεν θα είναι στον πάγκο της και οι βασικοί λόγοι είναι δύο.

«Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να δουλέψω σε ομάδα της Ευρωλίγκας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως φέτος ήταν πως δεν υπήρχε σχολείο για την κόρη μου. Είναι έξι ετών και ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε μακριά. Ωστόσο, ό, τι και αν συμβεί θέλω να πω ότι αγαπώ την Λοκομοτίβ και όσους δουλεύουν γι' αυτήν», τόνισε ο προπονητής της «Λόκο».

Όσο για τις προτάσεις που πέφτουν βροχή για τον ίδιο και συμπαίκτες του, είπε: «Είναι φυσιολογικό μετά από αυτή τη χρονιά να υπάρχουν φήμες για μέλη της ομάδας. Πριν ξεκινήσει η σεζόν, πολλοί παίκτες δεν ήταν γνωστοί, αλλά τώρα έδειξαν τι αξίζουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Όλοι οι παίκτες μας έχουν εξαιρετικές προτάσεις τώρα, γιατί το αξίζουν. Ξέρω πως ο Ντιλέινι και ο Ράντολφ έχουν πολύ καλές προτάσεις από το ΝΒΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x