Ευρώπη

Μπαρτζώκας: «Δεν πανηγυρίζουμε, έχουμε συνέχεια…»

Ευχαριστημένος με τη νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα, αλλά προσγειωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στην καλύτερη άμυνα της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη-πρόκριση επί της Ουνικάχα Μάλαγα. Ο Έλληνας κόουτς είπε πως οι Καταλανοί έπαιξαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ωστόσο τόνισε στους παίκτες του πως ακόμη δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς.

«Πολύ σημαντική η νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Σέβομαι την Ουνικάχα και τον προπονητή της. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και παίξαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είπα στους παίκτες μου πως δεν πανηγυρίζουμε σήμερα γιατί έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας με τη Βαλένθια και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

«Έχουμε χάσει πολλούς παίκτες, Ναβάρο, Ντόελμαν, Όλεσον, Λαουάλ… Δεν νιώθω άνετα με την κατάσταση, αλλά πρέπει να την αποδεχθούμε. Έχουν μείνει ακόμη δύο παιχνίδια και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Οι Όλεσον και Ντόελμαν προπονούνται, αλλά νιώθουν ακόμη ενοχλήσεις και έτσι δεν θέλουμε να ρισκάρουμε και να τους χάσουμε για περισσότερο καιρό».

Και κατέληξε ο Έλληνας κόουτς: «Όταν νικάς όλα είναι ωραία. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά αυτή τη σεζόν έχουμε πολλά προβλήματα και δεν μπορούμε να δώσουμε μια εικόνα συνοχής. Αυτό ψάχνουμε από την αρχή της σεζόν. Για παράδειγμα, ο Κλαβέρ έδωσε πολλά στην άμυνα σήμερα, παρά το γεγονός πως δεν σκόραρε πολύ. Στο ημίχρονο προσπάθησα να βοηθήσω τους παίκτες και να τους είπα για τα προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στην άμυνα. Όταν βελτιώσαμε την άμυνά μας, το ίδιο κάναμε και στην επίθεση και έτσι πήραμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x