Euroleague

Μπαρτζώκας: «Έχει πολύ βαθύ ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Για το μεγάλος βάθος που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με αφορμή την αναμέτρηση της Πέμπτης ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τη ρωσική ομάδα.

Στις αρκετές λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λόγω του μεγάλου βάθους στο ρόστερ του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Χίμκι.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός πως η ομάδα του πρέπει να αντιληφθεί τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να παίξουν περισσότερο από τις δυνατότητές του προκειμένου να καλύψουν το κενό του τραυματία, Τόμας Ρόμπινσον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ βαθύ ρόστερ από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο. Επίσης έχει εδώ και καιρό τον ίδιο προπονητή κι έναν κορμό Ελλήνων παικτών. Ξέρουν πώς να παίξουν ομαδικά και να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε, μόνο αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου. Ακόμη μαθαίνουμε σε αυτή τη Euroleague. Έχουμε σκαμπανεβάσματα. Είναι γεγονός πως παίζουμε χωρίς τον καλύτερο ριμπάουντέρ μας, τον Τόμας Ρόμπινσον. Προσπαθούμε να καλύψουμε την απουσία και χρειαζόμαστε έξτρα ενέργεια απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει πολλούς ψηλούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x