Ευρώπη

Μπαρτζώκας: «'Εχω χάσει πολλά χρήματα, για να είμαι στην Μπαρτσελόνα»

Οικονομικές παραχωρήσεις έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα.

Νερό στο κρασί του έπρεπε να βάλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προκειμένου να καταφέρει να αναλάβει τον πάγκο της Μπαρτσελόνα φέτος και να διαδεχθεί τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» για τις «οικονομικές θυσίες» που έκανε με τους «μπλαουγκράνα», αλλά έπλεξε και το εγκώμιο του προκατόχου του.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και τον Βίκτορ Κλαβέρ με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα: «Είμαι ικανοποιημένος που είμαι εδώ, αλλά έπρεπε να χάσω πολλά χρήματα για αυτό. Ξέρω ακριβώς τι είναι η Μπαρτσελόνα και μ' αρέσει η φιλοσοφία που υπάρχει. Είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα για την Καταλονία».

Για τον Ναβάρο: «Ο Χουάν είναι ο ηγέτης της ομάδας, ένας καταπληκτικός σκόρερ και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του».

Για τον Κλαβέρ: «Ο Βίκτορ είναι ένας από τους πιο ευέλικτους παίκτες που υπάρχουν σήμερα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και ένας παίκτης-κλειδί για κάθε ομάδα. Ήμασταν μαζί στη Ρωσία και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μου. Νομίζω πως μπορεί να προσφέρει πολλά εδώ».

Για τον Πασκουάλ: «Δεν είχα την ευκαιρία να του μιλήσω, αλλά είπα και στην παρουσίαση ότι είναι ο υπεύθυνος για το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα σήμερα. Έχει εισάγει μεγάλες τεχνικές καινοτομίες στο μπάσκετ. Χάρη σε αυτόν, το μπάσκετ εδώ είναι διαφορετικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x