Ευρώπη

Μπαρτζώκας: «Λυπάμαι που αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι…»

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Λοκομοτίβ Κουμπάν από τη συνέχεια της VTB League δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα από τη Χίμκι.

Τα προβλήματα τραυματισμών των παικτών-κλειδιών, αλλά και ο πολύ κουραστικός Απρίλιος που πέρασε λόγω των συνεχόμενων αγώνων, επηρέασαν πολύ αρνητικά τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και έτσι ήρθε ο αποκλεισμός από τη Χίμκι, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Συγχαρητήρια στη Χίμκι για την πρόκριση στα ημιτελικά της VTB League. Δυστυχώς, ήταν πάνω από τις δυνατότητές μας ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη σειρά αυτή, μετά την εξαντλητική σειρά με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα και την εξέλιξη που είχε το ματς με τη Ζενίτ στα τέλη Απρίλη. Την ίδια ώρα, οι ηγέτες μας αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και έπρεπε να τους προφυλάξουμε για να είναι έτοιμοι για το Final 4. Λυπάμαι που το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι κατέληξε έτσι, αλλά υπόσχομαι στους οπαδούς μας πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο Βερολίνο», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τον αποκλεισμό της Κουμπάν.

Από την πλευρά του, ο Άντονι Ράντολφ είπε: «Ήταν μία πολύ δυσάρεστη ήττα, γιατί έτσι τελείωσε η σειρά αυτή, αλλά κάτω από συνθήκες που μας επηρέασαν πολύ. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα στην προετοιμασία μας για το Final 4 της Ευρωλίγκας, ώστε να πάμε εκεί και να δώσουμε το μάξιμουμ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x