Euroleague

Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε για την υπερηφάνεια μας»

Για την… υπερηφάνεια της και μόνο –αφού έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας- θα παίξει η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Μόνο για την… πάρτη της και την υπερηφάνεια της μπορεί να παίξει πλέον η Μπαρτσελόνα, αφού έχει αποκλειστεί –και μαθηματικά- από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στόχος είναι να προχωρήσουμε και να μάθουμε το μάθημά μας από το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά και να παίξουμε για την υπερηφάνεια μας», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου είπε: «Ο μοναδικός στόχος που έχουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε ακόμη λίγα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και μετά θα έχουμε μόλις ένα παιχνίδι την εβδομάδα, που αυτό θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε καλύτερα. Θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς αυτό σαν να είναι το πιο σημαντικό για εμάς, ειδικά στην έδρα μας. Να συγκεντρωθούμε να παίξουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x