Euroleague

Μπαρτζώκας: «Πάντα είναι δύσκολα στο ΟΑΚΑ»

Δύσκολο βράδυ περιμένει στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει καλά τι εστί Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ και αντιλαμβάνεται τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που θα έχει η αποστολή της Μπαρτσελόνα εκεί το βράδυ της Τρίτης.

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, πρέπει να κάνουμε βήμα μπροστά και να νικήσουμε και εκτός έδρας για να φτάσουμε στα play offs. Αυτά τα παιχνίδια στην Αθήνα εναντίον του Παναθηναϊκού είναι πολύ δύσκολα, η ατμόσφαιρα, ο κόσμος, η ομάδα... Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εκεί. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κι αυτός τη νίκη πολύ, όσο εμείς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να νικήσουμε», ανέφερε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».

Όσο για την εύκολη νίκη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν σημαίνει τίποτα: «Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, με τον Προμηθέα στο πρωτάθλημα και την Φενέρ στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, όμως πριν λίγες μέρες νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή, μεγάλη εμπειρία και επίσης μια έδρα που είναι από τις πλέον δύσκολες να επισκεφθείς στην Ευρώπη».

Για την επιστροφή του Μούσα Ντιανέ στο ρόστερ είπε: «Ο Ντιανέ είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, είναι ένας νεαρός που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας να έχουμε νεαρούς παίκτες. Αποφασίσαμε ότι τον χρειαζόμαστε τώρα μετά την εμπειρία του στο Eurocup και την ACB με την Φουενλαμπράδα. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει».

Τέλος, για τις φήμες περί δυσκολιών στη συνεργασία του με τον αθλητικό διευθυντή της «Μπάρτσα», είπε: Κάποιος είπε ότι είπα ψέματα ότι δεν έχω καλή επικοινωνία με τον Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε. Πρώτα απ' όλα, ποτέ δεν λέω ψέματα. Αυτό που συνέβη με τον Ντιανέ είναι ότι είναι δικός μας παίκτης, το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τον δώσουμε στην Φουενλαμπράδα και τώρα σκεφτήκαμε ότι είναι σημαντικό να επιστρέψει εδώ και να μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν. Η απόφαση πάρθηκε μετά τη συνέντευξη Τύπου για να είμαι ειλικρινής και μετά επίσης είπα ότι είμαστε συνεχώς σε επαφή με την αγορά για να δούμε αν μπορούσαμε να ενισχυθούμε. Παράλληλα, συνέβη αυτό με τον Όλεσον και τον τραυματισμό του και παρότι πρόκειται για άλλη θέση, για την ποιότητα της προπόνησης χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x