Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Το κλειδί της νίκης ήταν τα 20 περισσότερα ριμπάουντ από τον ΠΑΟ»

Ευχαριστημένος με τη φιλική νίκη της Χίμκι επί του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στάθηκε στα 20 παραπάνω ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του.

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη φιλική νίκη της Χίμκι επί του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο Έλληνας κόουτς απέδωσε το ροζ φύλλο στα 20 παραπάνω ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του, ωστόσο από την άλλη τόνισε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Προφανώς, καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη ακόμη και ειδικά οι συγκεκριμένες ομάδες που έχουν διεθνείς παίκτες. Οι Σβεντ και Ζούμπκοφ έκαναν μόλις μία προπόνηση με την ομάδα και γι’ αυτό είναι δύσκολο να φτάσει από τώρα στο επιθυμητό επίπεδο. Επίσης, ο Μάλκολμ Τόμας είναι τραυματίας, ενώ ο Τόμας Ρόμπινσον θα έρθει την άλλη εβδομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να μάθει ο ένας τον άλλον. Έχουμε τη δυνατότητα και γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι.

Σήμερα, πήραμε 20 ριμπάουντ περισσότερα από τον Παναθηναϊκό και αυτός ήταν ο βασικός παράγοντας της νίκης μας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ελαττώσαμε τα λάθη μας. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός σημείωσε και κάποια μεγάλα τρίποντα με τους Ντένμον και Σίνγκλετον, ωστόσο πήραμε τη νίκη, λόγω των βολών του Τζένκινς. Συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x