Ελλάδα

«Μπάσιμο» της ΑΕΚ για Κέιν!

Το μπαμ με την απόκτηση του γκαρντ/φόργουορντ ΝτεΆντρε Κέιν επιχειρεί η ΑΕΚ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Σαντ-Ρος κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως είναι ο ΝτεΆντρε Κέιν!

Ο 30χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στο «2» και στο «3», ενώ είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Νίζνι και Μπέτις μεταξύ άλλων. Μάλιστα, το όνομά του ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό πριν από έναν περίπου μήνα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν προχώρησαν την περίπτωσή του.

Πιθανότατα μετά το ματς με την Μπαντίρμα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι συνεργάτες του θα αποφασίσουν μεταξύ αυτού και του Σεμάζ Κρίστον, για να καλυφθεί η τρύπα στις θέσεις των γκαρντ. Για την περίπτωση του 27χρονου playmaker της Λιμόζ, το μεγάλο αγκάθι είναι το υψηλό buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Από την άλλη, όσον αφορά τον Κέιν, να τονίσουμε ότι οι ιθύνοντες της Ένωσης ρώτησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του, από τους οποίους έλαβαν τα καλύτερα σχόλια, τόσο για το χαρακτήρα του, όσο και για την αγωνιστική του ποιότητα.

Να σημειωθεί πάντως ότι οι δύο παίκτες έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Κρίστον είναι καθαρόαιμος «άσος» και εξαιρετικός στα οργανωτικά του καθήκοντα, ενώ και εκτελεστικά είναι αρκετά αξιόπιστος.

Αντιθέτως, ο 30χρονος πρώην παίκτης της Μακάμπι, που έχει στην κατοχή του ουγγρικό διαβατήριο, είναι ικανότατος αμυντικά και πιο πληθωρικός από τον Αμερικανό, αφού κάνει περισσότερες δουλειές στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στους ιθύνοντες της ΑΕΚ προτάθηκε και ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, που το όνομά του θα προκαλούσε αίσθηση, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω κακού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x