Euroleague

Μπατίστ: «Για μένα πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός»

Τιμά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε, σέβεται τον Ομπράντοβιτς, αλλά για τον Μάικ Μπατίστ δεν τίθεται ζήτημα για το ποιον υποστηρίζει στα play offs: Μόνο Παναθηναϊκό. Και θα είναι και στο ΟΑΚΑ!

Ο Μάικ Μπατίστ αγάπησε τον Παναθηναϊκό και αγαπήθηκε τόσο που στα δικά του μάτια δεν τίθεται ερώτημα: στα play offs είναι σαφώς υπέρ των «πράσινων» και όχι με τη Φενέρμπαχτσε, την οποία επίσης υπηρέτησε, ούτε καν με τον μέντορά του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μάλιστα θα είναι παρών στο ΟΑΚΑ στα πρώτα ματς της σειράς.

«Θεωρώ πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες αυτή η σειρά των αναμετρήσεων. Όσο για εμένα, σέβομαι τη Φενέρ και τα χρόνια που αγωνίστηκα εκεί. Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά στο τέλος κάθε σκέψης υπάρχει πάντα ο Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως είναι η στιγμή να επιστρέψει στο Final Four», δήλωσε στη Live Sport.

«Χαίρομαι με τις επιτυχίες του Ιτούδη και του Ομπράντοβιτς, αλλά ο Παναθηναϊκός υπερτερεί απέναντι σε όλους, σε ό,τι αφορά τα δικά μου συναισθήματα και τα δικά μου θέλω», πρόσθεσε ο Αμερικανός που πλέον είναι στο τεχνικό τιμ των Μπρούκλιν Νετς.

Ο παλαίμαχος άσος εκτιμά πως το πλεονέκτημα έδρας θα «μιλήσει» σε όλες τις σειρές. «Πιστεύω πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, αλλά οι τέσσερις που θα περάσουν θα είναι ΤΣΣΚΑ, ΠΑΟ, Ρεάλ και Ολυμπιακός».

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στους παίκτες και τον κόσμο; «Καλή τύχη στους παίκτες, να παλέψουν για κάθε κατοχή σαν να είναι η τελευταία της καριέρας τους. Ο κόσμος τώρα θα του έλεγα να υποστηρίξουν την ομάδα και να κάνουν τους παίκτες της Φενέρ να νιώσουν άβολα, πάντα με σωστό τρόπο. Γνωρίζουν το πώς, το έχουν κάνει αμέτρητες φορές. Μας έδιναν δύναμη, όταν νιώθαμε να χάνουμε το παρκέ κάτω από τα πόδια μας. Κι όταν συμβαίνει αυτό, είναι δύσκολο κάποιος να φύγει από το ΟΑΚΑ νικητής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x