NBA

Μπάτλερ: «Το Σικάγο η πόλη που αγαπώ, δεν πάω πουθενά»

Τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί είτε για τη Βοστώνη είτε για το Ορλάντο διέψευσε ο Τζίμι Μπάτλερ, τονίζοντας ότι βρίσκεται στην πόλη που αγαπά, φορώντας τη φανέλα των Μπουλς.

Καμία πρόθεση να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα δεν έχει ο Τζίμι Μπάτλερ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους Σικάγο Μπουλς μέσω ανταλλαγής είτε για τη Βοστώνη είτε για το Ορλάντο.

Μετά τη μεγάλη νίκη των «Ταύρων» επί των Χιούστον Ρόκετς, ο σούπερ σταρ του Σικάγο ρωτήθηκε για τα τελευταία ρεπορτάζ που τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου και τόνισε:

«Είμαι εδώ για τέτοιες νίκες. Δεν σχεδιάζω να πάω πουθενά. Δεν μπορώ να ελέγξω τι κάνει ή τι γράφει ο καθένας. Αυτή είναι η πόλη που αγαπώ, το Σικάγο. Και θέλω να φοράω αυτή τη φανέλα. Θέλω να έχω αυτό το όνομα στο μπροστινό μέρος της φανέλας μου και τη φοράω με περηφάνια. Το μόνο που έχω να κάνω, είναι να συνεχίζω να ελέγχω ό,τι μπορώ να ελέγξω κι αυτό είναι η βοήθεια στην ομάδα μου να νικάει τα παιχνίδια».

Ο Τζίμι Μπάτλερ το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε μάξιμουμ συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, ύψους 90 εκατ. δολαρίων και έχει τη φετινή σεζόν 21 πόντους μέσο, 5,2 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x