Euroleague

Μπέγκιτς: «Έχω κίνητρο απέναντι στον Ολυμπιακό»

Η αποτυχημένη παρουσία του στον Ολυμπιακό αποτελεί κίνητρο για τον Μίρζα Μπέγκιτς στο προσεχές ματς. «Μειονέκτημα η απουσία Σπανούλη, αλλά έχουν κι άλλους παίκτες», είπε ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα.

Η παραμονή στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά και οι… απαντήσεις που θέλει να δώσει μετά την κακή χρονιά που είχε στον Ολυμπιακό προσφέρουν έξτρα κίνητρο στον Μίρζα Μπέγκιτς για τον αγώνα της Παρασκευής, όταν θα υποδεχτεί στη Βιτόρια τη Λαμποράλ Κούτσα.

«Έχω κίνητρο για να αποδείξω πως μπορώ να παίξω καλά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στον Ολυμπιακό είχα ατυχίες και τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην κάνω καλή σεζόν», ανέφερε ο Σλοβένος σέντερ.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας να νικήσουμε, για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση στα προημιτελικά. Είμαι αισιόδοξος, πάντα πρέπει να είσαι… Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κάποια προβλήματα με τους τραυματισμούς του Σπανούλη ή του Λαφαγέτ, αλλά γνωρίζουμε πως διαθέτουν και άλλους καλούς παίκτες με τους οποίους μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Ενδεχόμενη απουσία του Σπανούλη θα είναι μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό, καθώς πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας, αλλά υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό και εμείς προετοιμαζόμαστε για το ματς σαν να έπαιζε και ο Σπανούλης», τόνισε.

«Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας είναι πιο εύκολο για μας όταν παίζουμε στην έδρα μας. Μπορούμε να συγκεντρωνόμαστε και να αποδίδουμε καλύτερα για 40 λεπτά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για όλο το ματς, να παίξουμε καλή άμυνα και με λίγη τύχη πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε στην έδρα μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x