Euroleague

Μπιέλιτσα στο sportfm.gr: «Καλύτερη η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι από το ΟΑΚΑ»

Πιο καυτή ατμόσφαιρα δημιουργούν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα στην έδρα τους, από αυτούς του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Μίλκο Μπιέλιτσα, μιλώντας στο sportfm.gr.

Επικρατούν στη «μάχη» της κερκίδας οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα των οπαδών του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς δημιουργούν την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρωλίγκα, όπως υποστήριξε ο Μίλκο Μπιέλιτσα στο sportfm.gr.

Ο 32χρονος φόργουορντ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το «τριφύλλι», τόνισε πως οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ αντέδρασαν και αυτό οφείλεται σίγουρα στην αλλαγή του προπονητή, ενώ αναφέρθηκε και στην κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια, μετά τη νέα μορφή που πήρε η ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τέλος, ο Σέρβος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον επόμενο αγώνα με την Μπασκόνια, ενώ έκανε και το σχόλιό του για την ομάδα του Ολυμπιακού.

inner

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίλκο Μπιέλιτσα στη Μαρία Νικολουδάκη

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods: «Μετά από μία μεγάλη νίκη στο Βελιγράδι, απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ήμασταν πάρα πολύ κουρασμένοι από το ταξίδι. Ακόμα προσαρμοζόμαστε στη νέα μορφή της Ευρωλίγκας, η οποία περιέχει πλέον πολλά περισσότερα παιχνίδια. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε μετά την αλλαγή του προπονητή. Έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο δεύτερο, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά στο τέλος δεν είχαμε αρκετές δυνάμεις».

Για τη νέα μορφή της Ευρωλίγκας: «Είναι πολύ δύσκολη, γιατί δεν προλαβαίνεις να ανακάμψεις από το προηγούμενο παιχνίδι και τα μεγάλα ταξίδια. Επιπλέον, κάθε ομάδα έχει τους αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος και έπειτα της Ευρωλίγκας. Είναι πολύ δύσκολο, όμως πιστεύω, ότι θα το διαχειριστούμε και θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Η ατμόσφαιρα μας στο Βελιγράδι είναι η καλύτερη στην Ευρωλίγκα και, ίσως, η δεύτερη καλύτερη να είναι αυτή του Παναθηναϊκού».

Για την ομάδα του Ολυμπιακού: «Ξέρω για την ομάδα του Ολυμπιακού. Την έχω δει, όμως, δεν μπορώ να πω ποια είναι καλύτερη. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Μπασκόνια (04/11) στο Βελιγράδι: «Στο παρελθόν έχουμε παίξει πολύ καλά απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Πιστεύω ότι θα ξεχάσουμε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για ένα καλό παιχνίδι στην πόλη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x