Ελλάδα

Μπιρτς: «Ήρθα για νίκες και τίτλους»

Φορώντας φόρμα της εθνικής Καναδά, ο Κεμ Μπιρτς έφτασε στην Αθήνα. «Ήρθα για νίκες και τίτλους», είπε ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού θα περάσει από ιατρικά και θα ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή του.

Λίγο πριν τις 12:00 προσγειώθηκε στην Αθήνα, μέσω Ρώμης, ο Κεμ Μπιρτς. Ο Καναδός σέντερ εμφανίστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» φορώντας τη φόρμα της εθνικής του ομάδας, μιας και συμμετέχει στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά και μάλιστα χθες είχε 12 πόντους στη φιλική νίκη επί της Κροατίας (80-91) στο Ζάγκρεμπ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, με σπουδαίους παίκτες, έχει κατακτήσει τίτλους στην Ευρωλίγκα και πάντα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να κατακτήσουμε τίτλους, αυτό είναι μόνο στο μυαλό μου. Είμαι εδώ για να δώσω ενέργεια, άμυνα και να νικήσω», τόνισε.

«Πολλοί παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό έχουν εξελιχθεί πολύ, έχουν κατακτήσει τίτλους όπως την Ευρωλίγκα και κάποιοι πήγαν στο ΝΒΑ», πρόσθεσε.

Για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη είπε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά ξέρω πως είναι ένας μεγάλος παίκτης, με εμπειρία, που έχει παίξει στο κορυφαίο επίπεδο στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο ΝΒΑ».

Όσο για τα χρώματα που φορούσε, είπε: «Ήμουν με την εθνική ομάδα, που φορά και εκείνη ερυθρόλευκα, οπότε…».

Ο Μπιρτς θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ολοκληρωθεί τυπικά η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ενώ θα αναχωρήσει άμεσα για να ενσωματωθεί ξανά στην προετοιμασία του Καναδά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x