Ελλάδα

Μπιρτς: «Το Final Four είναι μία άλλη… ιστορία»

Από τώρα μπορεί ο Ολυμπιακός να επικεντρωθεί στο Final Four της Ευρωλίγκας, καθώς μέχρι πρότινος το μυαλό όλων ήταν στη σειρά με τον Άρη, σύμφωνα με τον Κεμ Μπιρτς.

Με τη λήξη του δεύτερου ματς με τον Άρη άρχισε ο Ολυμπιακός να σκέφτεται το Final Four της Ευρωλίγκας, όπως ξεκαθάρισε ο Κεμ Μπιρτς μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων», όπου κράτησε μόνο την εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο.

«Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πετύχει πολλούς πόντους. Πέτυχαν 41 πόντους. Αλλά, η εμφάνισή μας στο τρίτο δεκάλεπτο μάς βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Δεν παίξαμε τόσο καλά ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά η τρίτη περίοδος μας έδωσε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Καναδός φόργουορντ/σέντερ.

Σε ερώτηση για το τι πρόκειται να δούμε από την ομάδα του Πειραιά ενόψει του Final Four: «Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε το Final Four. Είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία το Final Four. Θέλαμε σήμερα να κλειδώσουμε την πρόκριση και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ πως το σημερινό παιχνίδι ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία από αυτά που έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x