Euroleague

Μπλατ: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του στον πάγκο της Νταρουσάφακα, εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της τουρκικής ομάδας με την Μπάμπεργκ.

Το δικαίωμα συμμετοχής της στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας θα διεκδικήσει η Νταρουσάφακα στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μπάμπεργκ για την 29η αγωνιδσατικήφ της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, να δηλώνει αρκετά αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικάμ οι δηλώσεις του Αμερικάνου τεχνικού:

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ:
«Παίζουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά από την έναρξη της σεζόν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αν τελικά τα καταφέρουμε και προκριθούμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Ένα από το μεγαλύτερα φετινά μας επιτεύγματα είναι ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και οι νίκες μας επί της Ρεάλ, της ΤΣΣΚΑ και της Φενέρμπαχτσε αποδεικνύει ότι τα έχουμε καταφέρει. Αυτά τα αποτελέσματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι απέναντι στη Μπάμπεργκ».

Για το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας:
«Το νέο σύστημα της διοργάνωσης είναι πολύ καλό. Διανύουμε την πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Στην Ευρωλίγκα υπάρχουν πολλές τουρκικές ομάδες, με τις οποίες παλεύουμε και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Είναι μία διπλή πρόκληση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Για το αν θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στον πάγκο της Νταρουσάφακα και τις φήμες περί ενδιαφέροντος ρωσικών συλλόγων:
«Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι φήμες. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και είμαι ενθουσιασμένος από τον τρόπο που δουλεύουμε. Η ζωή στην Τουρκία είναι πολύ άνετη και έχω προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής της Κωνσταντινούπολης»


«Απομένουν επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Το πρόγραμμα έχει δυσκολίες και ειδικά οι ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν σκαμπανεβάσματα».


Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x