Ελλάδα

Μπλατ: «Ήταν μία καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ευχαριστημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Ντέιβιντ Μπλατ με την εικόνα του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Άρη.

Την εμφάνιση των Αγραβάνη και Γουέμπερ κράτησε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, με τον Αμερικανοϊσραηλινό να ήταν καθησυχαστικός για τα μόλις 4:30’’ που αγωνίστηκε ο Σπανούλης.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο για τις ομάδες της Ευρωλίγκας να παίζουν τα τοπικά τους πρωταθλήματα σε σύντομες περιόδους μεταξύ των αγώνων. Ξεκινήσαμε με καλή προσέγγιση και ενέργεια το πρώτο ημίχρονο. Ο Άρης είναι μία βελτιωμένη ομάδα τους τελευταίους 2-3 μήνες, ακόμη και για τα πλέι οφ κατά τη γνώμη μου. Αν εξαιρέσουμε τα λάθη, ήταν μία καλή ευκαιρία να γυρίσουμε στις νίκες, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με την Μπουντούτσνοστ. Ο Σπανούλης είχε ένα μικρό πρόβλημα με το πόδι και αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε. Ο Τίμα είχε ένα προσωπικό θέμα και δεν μπορούσε να ήταν μαζί μας, αλλά θα είναι σύντομα. Ήταν καλό που είδα τον Αγραβάνη να παίζει και να παίζει και καλά», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Για την εμφάνιση του Μπριάντε Γουέμπερ: «Τα νούμερά του ήταν κοντά στο τριπλ-νταμπλ και μετά τους πρώτους αγώνες, πιστεύουμε στη συνέχεια να είναι πραγματικά αυτό που χρειαζόμαστε και θέλουμε. Από την στιγμή που δεν είχαμε Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Τίμα ήταν καλό που είχαμε τον Μπριάντε σε καλή κατάσταση σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x