Ελλάδα

Μπλατ: «Οι ομάδες πάντα κοιτούν αν μπορούν να γίνουν καλύτερες, αλλά…»

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου, την επιστροφή Αγραβάνη και το ενδεχόμενο μεταγραφής για τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος παίκτης στη λίστα του, προκειμένου να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

«Μπορώ να σας πω πως οι επαγγελματικές ομάδες πάντα κοιτούν αν μπορούν να γίνουν καλύτερες. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ακούω πολλά από τα υπέροχα ελληνικά μίντια, δεν ισχύουν. Αλλά ότι θα σκεφτούμε κάτι, ναι, θα το σκεφτούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, τόνισε: «Νομίζω πως υποφέραμε λίγο από τα τυπικά ματς πριν και μετά την Euroleague, που νομίζουμε πως θα κερδίζουμε με λιγότερο από το μάξιμουμ. Όμως, ο Πανιώνιος έπαιξε εξαιρετικά. Τα εύσημα πηγαίνουν στον κύριο Οικονόμου. Ήμουν προπονητής απέναντί του, με κάνει να νιώθω μεγάλος ηλικιακά. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και τα καταφέραμε».

Επίσης, εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη. «Προσωπικά για εμένα αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα στο ματς. Είδα τον Δημήτρη πίσω στο παρκέ μετά από έναν χρόνο. Πολλά μπράβο στους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές μας, αλλά και εκείνον, που είχε τη σωστή προσέγγιση και νοοτροπία. Έπαιξε καλά» ήταν τα λόγια του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην αγκαλιά που έκανε με τον Νίκο Δίπλαρο, ο οποίος είναι φίλος του γιου του, Ταμίρ. «Αυτοί οι δύο έχουν παίξει πολλές φορές αντίπαλοι. Ο Δίπλαρος είναι ένας καλός Έλληνας παίκτης και χάρηκα που τον είδα. Αφού είναι φίλος του Ταμίρ είναι και δικός μου» σχολίασε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x