Euroleague

Μπλατ: «Ομάδα με παράδοση και ιστορία στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα, για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει την Νταρουσάφακα κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία ομάδα με ιστορία και παράδοση στην Ευρωλίγκα.

«Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε με μία ομάδα που έχει ιστορία και παράδοση στην Ευρωλίγκα και διαθέτει ένα σύνολο με πολύ ταλέντο. Περιμένω ένα άκρως ανταγωνιστικό και εντυπωσιακό ματς. Πραγματικά δουλέψαμε πολύ καλά και είναι πολύ καλό για εμάς που παίζουμε στην έδρα μας. Επίσης, ελπίζω αύριο να έχουμε ζεστή υποστήριξη από τον κόσμο και να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Από την πλευρά του, ο Σκότι Γουίλμπεκιν είπε: «Έπειτα από δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα, όπως κι εμείς. Χρειαζόμαστε, όμως, τη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε την ενέργειά μας και την δύναμή μας, όταν δεν είμαστε στον σωστό δρόμο. Φυσικά με την βοήθεια των φιλάθλων και έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x