Ευρώπη

Μπογκντάνοβιτς: «Δεν μιλάω με κανέναν εάν δεν τελειώσει η σεζόν»

Θέση για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι σε ανοικτή… επικοινωνία με τους Κινγκς πήρε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στη Φενέρμπαχτσε.

Κλειστά έχει τα… αυτιά του ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μέχρι να τελειώσει η σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Σέρβος γκαρντ ξεκαθάρισε πως δεν μιλάει με κανέναν αυτή τη στιγμή, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διαπραγματεύεται με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Η τοποθέτηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο Twitter:

«Θα ήθελα να σχολιάσω ένα πρόσφατο δημοσίευμα που αφορούσε εμένα και τους Σακραμέντο Κινγκς, καθώς έχω δεχθεί πολλές ερωτήσεις από τους φιλάθλους για το μέλλον μου. Είναι τιμητικό να μιλάει ο Βλάντε Ντίβατς για μένα με τόσο καλά λόγια. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ της Σερβίας. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν θα μιλήσω με ομάδες του NBA ή δεν θα πάρω καμία απόφαση αναφορικά με το μέλλον μου, εάν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε. Πάντα ζω στο παρόν και λατρεύω να παίζω για τη Φενέρ. Είμαι επικεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τώρα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το ματς με τη Ζαλγκίρις».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x