Euroleague

Μπογκντάνοβιτς: «Στενοχωρήθηκα όταν έμαθα ότι θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό»

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ο αντίπαλος που προτιμούσαν στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε ο Μπόγκνταν Μπογκνάνοβιτς, μιλώντας στα τουρκικά Μέσα.

Στην αποκάλυψη πως Παναθηναϊκός δεν ήταν η ομάδα που επιθυμούσε να βρει απέναντι του στη φάση των play off, προχώρησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Ο Σέρβος γκαρντ σε δηλώσεις που παραχώρησε στα τουρκικά Μέσα, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες περίμεναν μία δύσκολη σειρά, ωστόσο μετά την νίκη της Φενέρ στο πρώτο παιχνίδι ήταν σίγουροι πως θα φτάσουν στην πρόκριση.

Για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό:
«Στην αρχή όταν μάθαμε ότι ο αντίπαλος μας στα play off είναι ο Παναθηναϊκός στενοχωρήθηκα. Ωστόσο αργότερα ήμασταν σίγουροι πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στην έδρα τους. Μετά την πρώτη νίκη μας, είχαμε τον αέρα που έπρεπε να φτάσουμε και στη δεύτερη. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το αν θέλει την ΤΣΣΚΑ στον τελικό:
«Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τη Ρεάλ. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι στον τελικό».

Για το αν θα παραμείνει στην Φενέρ και την επόμενη περίοδο:
«Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη Ρεάλ. Στο τέλος της σεζόν θέλω να έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε σχετικά με το μέλλον μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x