Euroleague

Μπόγρης: «Αυτό που παρουσιάσαμε στη Βιτόρια δεν ήμασταν εμείς»

Σημαντική χαρακτήρισε την εβδομάδα που έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπόγρης, ενόψει των αναμετρήσεων με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την πολύ κακή εμφάνιση στη Βιτόρια και να ανακάμψει κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης:

Για το αν ήταν αγωνιστική, σωματική ή ψυχολογική η κούραση στην Βιτόρια: «Νομίζω και τα τρία είναι περίεργη αγωνιστική, αυτό που παρουσιάσαμε στην Βιτόρια δεν ήμασταν εμείς και πιστεύω ότι κάθε φορά που κάναμε μια κοιλιά, καταφέραμε να επιστρέψουμε και να είμαστε καλύτεροι, αυτή βδομάδα είναι πολύ σημαντική».

Για το ότι ο Ολυμπιακός βρίσκει πάντα τη λύση στα προβλήματα: «Ο Ολυμπιακός το έχει αυτό επειδή έχει καταλάβει ότι έτσι έρχονται οι επιτυχίες και πρώτα ο προπονητής μας προσγειώνει μετά από μια μεγάλη νίκη, δεν μας αφήνει περιθώριο να κάνουμε μεγάλη κοιλιά, η συνέχεια είναι πολύ σημαντική, η Μακάμπι είναι μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει και να χάσει από οποιονδήποτε, αν επιβάλλουμε τον ρυθμό».

Για το τι πρέπει να κάνουν για να σταματήσουν την Μακάμπι: «Σίγουρα το πρώτο πράγμα να κόψουμε τον αιφνιδιασμό, θα παρουσιαστούμε πολύ καλοί, οι δύο κοντοί είναι κινητήριοι μοχλοί σκοράρουν 30 πόντους μαζί και μοιράζουν άλλες δέκα ασίστ. Και τα περισσότερα περνάνε από τα χεριά τους, έχουμε δυνατά κορμιά και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x