Ελλάδα

Μπόγρης: «Μπορώ και παραπάνω»

Την πεποίθηση πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλότερου επιπέδου ομάδα από την Ανδόρα, αν και θα είναι ευχαριστημένος ακόμη κι αν μείνει εκεί, εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ανδόρα και την εμπειρία της ACB δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης. Ο 26χρονος σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Jump Shoot» του Τόλη Κοτζιά στο «ΑΡΤ» και αποκάλυψε τις σκέψεις του για το μέλλον του. Παράλληλα μίλησε για τη θητεία του στην Ισπανία, αλλά και το κεφάλαιο Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για:

-την παρουσία του στην ACB: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Μιλάμε για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Φανταστείτε ότι η Γκραν Κανάρια, που έφτασε στον τελικό του Eurocup, μπήκε τελευταία στιγμή στα play offs και η Μπαρτσελόνα, που ήταν δεύτερη, έκανε εννιά ήττες. Εμείς πήγαμε καλά, θα μπορούσαμε και καλύτερα αν δεν υπήρχαν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ στη διάρκεια της σεζόν μετά τις οποίες χρειαστήκαμε χρόνο για να προσαρμοστούμε. Όμως ο στόχος της παραμονής επετεύχθη και πιστεύω πως η ομάδα του χρόνου μπορεί να χτυπήσει θέση στα play offs, γιατί και φέτος είχε παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας, όπως ο Τζαβάι, ο Σάδα και ο Στογιανόφσκι».

-την ατμόσφαιρα στην Ισπανία: «Μου έλειψε λίγο η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, που όταν είσαι πεσμένος ή κουρασμένος ο κόσμος σού δίνει ώθηση, αλλά η αλήθεια είναι πως εκεί είναι πολύ όμορφο το κλίμα στα γήπεδα. Κάθε ομάδα έχει γήπεδο μίνιμουμ 5.000 θεατών, το οποίο γεμίζει και βλέπεις οπαδούς κάθε ομάδας σε οποιαδήποτε πόλη, χωρίς να έχουν πρόβλημα. Παίζουν Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και μπορεί να δεις να κάθονται δίπλα-δίπλα, χωρίς να τους πειράξει κανένας. Αυτό εδώ δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει».

-το μέλλον του: «Η ομάδα ενεργοποίησε τον όρο ανανέωσης στο συμβόλαιό μου για έναν ακόμη χρόνο. Έχω ένα buy out μέχρι τον Ιούλιο. Πιστεύω πως με την πορεία που είχα φέτος μπορώ να κάνω παίξω σε ένα επίπεδο παραπάνω, αλλά κι αυτό να μη γίνει, θα είμαι ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα είναι δυνατή, οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν και έχω ένα καλό συμβόλαιο».

-την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού του 2009 με την Εφήβων: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν και μακάρι να έχω κι άλλες μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα μου, πιστεύω εκείνη στη Ρόδο δεν ξεπερνιέται. Ήμασταν μια τρομερή παρέα, μια εξαιρετική ομάδα, με τον Κώστα Μίσσα και τα άλλα μέλη του τιμ, και πήραμε το χρυσό παρότι πολλά παιδιά είχαν ενσωματωθεί καθυστερημένα λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Νέα Ζηλανδία».

-το κεφάλαιο Εθνική ομάδα: «Μακάρι να κληθώ και φέτος στην προετοιμασία. Για την ώρα προετοιμαζόμαστε για το 3x3 που θα γίνει στο Μπακού. Θα είναι φέτος σαν μικροί Ολυμπιακοί Αγώνες, αφού θα υπάρχουν και άλλα αθλήματα και θα φύγουμε ολόκληρη ελληνική αποστολή στις 18 Ιουνίου. Ελπίζω να πάμε καλά και να φέρουμε ένα μετάλλιο. Πέρσι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά, αλλά τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Μακάρι φέτος να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x