Ελλάδα

Μπόγρης: «Να μείνουμε ταπεινοί για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Τουρκίας.

Η διάθεση στην άμυνα έδωσε την εύκολη νίκη στην Εθνική ομάδα επί της Τουρκίας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα.

«Θεωρώ πως ήταν ένα παιχνίδι, του οποίου την εξέλιξη δεν περιμέναμε. Θεωρούσαμε πως θα υπάρχει αμηχανία στο παρκέ και δεν θα είχαμε χημεία. Με όπλο τη διάθεση και την άμυνα, καταφέραμε να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπόγρης στην κάμερα της ΕΡΤ, για να συμπληρώσει:

«Δεν πρέπει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια αυτό το φιλικό και οφείλουμε να μείνουμε ταπεινοί για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας. Έχουμε τους παίκτες να παίξουμε αυτό που θέλει ο κόουτς Κατσικάρης. Έχουμε επίσης και τον Μπουρούση που μπορούμε να του ακουμπήσουμε την μπάλα».

Για τη δική του παρουσία στην Εθνική: «Προσωπικά, νιώθω τεράστια τιμή. Είναι το υπέρτατο το να αγωνίζεσαι στην Εθνική. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πιάσουμε από τα μαλλιά την ευκαιρία που μας δίνεται».

Για τις πιθανότητες που έχει για να συμπεριληφθεί στην τελική δωδεκάδα: «Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, ξέρω ότι έχω μπροστά μου πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ίσως να μπορώ να τους πλαισιώσω με έναν διαφορετικό ρόλο. Ο Νίκος Ζήσης μου είχε πει πως στην Εθνική πρέπει να είμαι στρατιώτης και να μην υπάρχουν εγωισμοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x